We zijn er bijna!

Martine van Os is terug met een kersvers seizoen van We Zijn Er Bijna!

NPO 1 - dinsdag 15 augustus om 21:22

© MAX
De koffers zijn weer gepakt voor een gloednieuw seizoen van We Zijn Er Bijna!. De twaalfde kampeertocht gaat van havenstad Livorno naar Sardinië en duurt 32 dagen. Reisleidersechtpaar Gerard en Gisela en techneut Koos stellen zich voor, en er zijn oude bekenden.

Dit is de twaalfde We Zijn Er Bijna! voor presentatrice Martine van Os. Ze wordt vergezeld door achttien echtparen, twee buurvrouwen, de alleenreizende techneut Koos, labrador Sita en bordercollie Nola. De reis duurt 32 dagen en gaat van de Italiaanse havenstad Livorno via Corsica naar Sardinië.

Lees ook: Omroep MAX deelt eerste beelden nieuw seizoen We Zijn er Bijna! 

We Zijn Er Bijna!

In deze eerste aflevering onder meer een kennismaking met het reisleidersechtpaar Gerard en Gisela. Koos staat hen bij in de rol van assistent-reisleider met een fourwheeldrive vol gereedschap. “Ik ben van de afdeling improvisatie. Ik sta klaar voor alles wat niet gepland is en waar mensen hulp bij nodig hebben." Zo biedt hij al jaren eerste - technische - hulp bij ongelukken bij georganiseerde kampeerreizen. Zijn vrouw Anne-Mieke is niet mee, ze gunt hem dit uitje.

Het nieuwe seizoen van We Zijn er Bijna! is vanaf 15 augustus iedere dinsdag om 21:20 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Meer over