We zijn er bijna!

NPO1 trakteert kijkers op herhalingen van We Zijn Er Bijna! met Martine van Os

NPO 1 - maandag 3 juli om 19:12

© Omroep MAX
Martine van Os en de kampeerders maken in deze herhaling van het tiende seizoen van We Zijn Er Bijna! geen buitenlandse reis, maar een mooie tocht door Nederland. Startpunt is Groningen, waar de groep de hoofdstad en Natuurpark Lauwersmeer verkent.

Het nieuwe seizoen van We Zijn Er Bijna! vanuit Corsica en Sardinië laat nog even op zich wachten, maar de voorpret kan alvast beginnen. Omroep MAX herhaalt de tiende reeks, waarin Martine van Os en 36 kampeerders juist binnen de landsgrenzen blijven.

Lees ook: Nieuwe reeks We Zijn Er Bijna! vanaf deze datum te zien 

We Zijn Er Bijna!

In Nederland valt tenslotte ook genoeg moois te ontdekken. Bijvoorbeeld in Groningen, het startpunt van de dertig dagen durende tocht. In de stad trakteren reisleiders Jan en Lotty het gezelschap op een lunch, waarna het tijd is voor wat beweging. De groep maakt een mooie wandeling door Natuurpark Lauwersmeer en rijdt vervolgens door naar Friesland.

Friesland

In Workum gaan de avonturiers in een sloepje het water op. Voor Louis en Jeannette is dat een herkenbare activiteit; zij vierden jarenlang vakantie op een boot. (HH)

Meer over