We zijn er bijna!

De kampeerders van We Zijn Er Bijna! ontdekken het prachtige Sardinië per boot

NPO 1 - dinsdag 5 september om 21:22

© MAX
De kampeerders van We Zijn Er Bijna! zijn op het Italiaanse eiland Sardinië aangekomen. Hier maken ze twee excursies: een boottocht door de La Maddalena-archipel, die ‘de Cariben van Europa’ wordt genoemd, en een jeepsafari door de binnenlanden.

We Zijn er Bijna! is aangekomen op het Italiaanse eiland Sardinië. De eerste excursie is een boottocht en de zwembroeken kunnen mee. De boot vaart door de La Maddalena-archipel, ook wel bekend als ‘de Cariben van Europa’: zestig kleine eilandjes met witte stranden en een helderblauwe zee.

We Zijn Er Bijna!

Er staan nog meer excursies op het programma. Robin van Teunenbroek, een Nederlandse gids op Sardinië, neemt de groep mee op jeepsafari de binnenlanden in. Hij verklapt het geheim van de bewoners in dit gebied, die opvallend vaak meer dan honderd jaar worden.

Martine van Os

Martine van Os mag meekijken met medekampeerders Hans en Nel op de laptop. Ze hebben via FaceTime contact met Hans’ 92-jarige moeder, voor wie hij mantelzorger is. “Zo reist ze een beetje met ons mee”, zegt hij.

Meer over