We zijn er bijna!

De We Zijn Er Bijna!-karavaan reist door naar de havenstad Calvi op Corsica

NPO 1 - dinsdag 22 augustus om 21:21

© MAX
De tweede etappe van We Zijn Er Bijna! start in havenstad Calvi op Corsica, om vervolgens door de bergen in Sagone te belanden. Joleen en Niek vertellen openhartig over daten op latere leeftijd. Yvonnes onderneming gaat op vakantie gewoon door.

Het verliefdste stel van We Zijn Er Bijna! vertelt hun liefdesrelaas bij het uitzicht van de haven van Calvi op Corsica. De cruiseschepen die in de baai liggen, doen Joleen denken aan haar vroegere woonplaats Rotterdam. Ze heeft deze wereldse havenstad verlaten voor Niek, haar nieuwe partner. Niek: "Ik zag haar en ik wist meteen dat zij de ware was." Het stel is openhartig over het daten op latere leeftijd.

We Zijn Er Bijna!

De tweede etappe van de reis gaat van Calvi door de Corsicaanse bergen naar Sagone. Midden op de Col de Vizzavona belanden Bert en Yvonne in de wolken. Het stel maakt sinds vijf jaar lange groepskampeerreizen. Voor die tijd was het moeilijk voor Yvonne om zo lang op vakantie te gaan. Ze vertelt hoe ze in deze perioden toch haar uitvaartonderneming runt.

Deze tweede aflevering van We Zijn Er Bijna! is op 22 augustus om 21:20 uur te zien op NPO1.

Meer over