We zijn er bijna!

Martine van Os sluit seizoen We Zijn Er Bijna! zingend af

NPO 1 - dinsdag 20 september om 21:20

© MAX
In de slotaflevering van We Zijn Er Bijna! zijn nog flink wat kilometers te rijden naar de eindbestemming. De auto van Jan en Willy geeft definitief de geest. Geëmotioneerd nemen ze afscheid. Ineke organiseert een dankjewel voor Ger en Evelyne.

In de slotaflevering van We Zijn Er Bijna! rijden de kampeerders nog flink wat kilometers. De reis gaat vanuit de Sierra Nevada dwars door het binnenland met een tussenstop in de plaats Cuenca.

Cuenca

De invloed van de Moren is in deze stad goed terug te zien. Ze bouwden al in de achtste eeuw de burcht in de stad. Ook de beroemde ‘hangende huizen’, die gebouwd zijn op een rotspunt boven een ravijn, zijn een bezichtiging waard.

Autopech

De camping waar de reis eindigt, ligt bij Tarragona aan de Middellandse Zee. Dat redt de auto van Jan en Willy niet. Al eerder op de reis had de wagen kuren en nu houdt hij er helemaal mee op. In afwachting van reparatie blijft het echtpaar geëmotioneerd achter. Op de eindbestemming worden reisleiders Ger en Evelyne goed in het zonnetje gezet.

Meer over