Wedding Crashers

Owen Wilson en Vince Vaughn rommelen met bruidsmeisjes als de Wedding Crashers

SBS 9 - maandag 22 augustus om 22:31

© newline.wireimage.com
John en Jeremy houden er in Wedding Crashers een vreemde hobby op na. Een paar weken per jaar struinen ze zo veel mogelijk huwelijksfeestjes af om bruidsmeisjes te versieren.

Het hele jaar door werken echtscheidingsadvocaten Jeremy en John keihard voor hun geld. Behalve in het voorjaar: die tijd besteden de vrienden aan hun hobby.

Wedding Crashers

Als de lente aanbreekt, nemen John (Owen Wilson) en Jeremy (Vince Vaughn) een paar weken vrij. Zo hebben ze volop tijd voor hun passie.

In het voorjaar begint het bruiloftsseizoen. In die tijd struinen de vrienden zo veel mogelijk huwelijksfeesten af.

Wat ze daar doen? Bruidsmeisjes versieren! Op een huwelijk is iedereen blij en vol liefde.

Of juist verdrietig en jaloers. Hoe dan ook: in alle gevallen zijn de vrouwelijke bruiloftsgasten makkelijker te versieren, aldus Jeremy en John.

De mannen hebben een uitgebreide set regels waar ze als Wedding Crashers aan moeten voldoen. Maar wat als een van hen die regels overtreedt?

Christopher Walken

Wedding Crashers John en Jeremy hebben eigenlijk altijd succes. Op de bruiloft van de dochter van een belangrijke politicus (Christopher Walken) loopt het allemaal wat anders dan gepland.

John en Jeremy dansen, feesten en flirten dat het een lieve lust is. So far so good zou je zeggen.

Het wordt ingewikkeld als de vrienden ook echt verliefd worden (dat is niet de bedoeling). Nota bene op Claire (Rachel McAdams) en Gloria (Isla Fisher), de zussen van de bruid.

Meer over