Weet ik veel

Eveline Stallaart test haar algemene kennis in Weet Ik Veel

RTL 4 - zaterdag 18 maart om 20:07

© Tom Cornelissen
Beau van Erven Dorens ontvangt in deze aflevering van Weet Ik Veel seksuologe en Married at First Sight-koppelaar Eveline Stallaart. Zij neemt het op tegen actrice Jasmine Sendar en Echte meisjes in de jungle-presentator Valerio Zeno.

Eveline Stallaart (41) heeft het druk vanavond. De seksuologe, bekend als koppelaar in Married at First Sight, maakt haar opwachting in maar liefst twee spelprogramma's. Op SBS 6 onderwerpt ze rond 21.30 uur de kandidaten van De Alleskunner aan een liefdestest. Maar ze begint de avond op RTL 4 waar ze als een van de kandidaten van kennisquiz Weet ik veel zelf aan de tand wordt gevoeld door Beau van Erven Dorens.

Eveline Stallaart

Naast haar vele mediaoptredens runt Stallaart ook haar eigen seksuologiepraktijk in Amsterdam. Daarnaast is ze ook nog gediplomeerd psycholoog, dus met haar opleidingsniveau zou het goed moeten zitten. Ze neemt het op tegen actrice Jasmine Sendar, Echte meisjes in de jungle-presentator Valerio Zeno en honderd studenten van zowel mbo- als hbo-niveau.

Meer over