Quizkoning

Jeroen Kijk in de Vegte mag zich nogmaals bewijzen in Weet Ik Veel

RTL 4 - zaterdag 12 augustus om 20:03

© Videoland
Marc-Marie Huijbregts en voormalig atleet Marlou van Rhijn kunnen hun borst natmaken. Hun tegenstander in deze herhaling van Weet Ik Veel is namelijk Jeroen Kijk in de Vegte, die tot wel tweemaal toe en met succes deelnam aan De Slimste Mens.

Dat Nederlanders dol zijn op kennisquizzen blijkt wel uit de hoeveelheid van dergelijke programma’s die er zijn en de hoge kijkcijfers die ze scoren. Weet Ik Veel is al dertien seizoenen lang een hit, eerst gepresenteerd door Linda de Mol en nu alweer enkele jaren door Beau van Erven Dorens.

Jeroen Kijk in de Vegte

In deze aflevering, die in 2020 voor het eerst is uitgezonden, nemen Marlou van Rhijn en Marc-Marie Huijbregts het dan ook op tegen quizkoningin Jeroen Kijk in de Vegte, die tot wel tweemaal toe en met succes deelnam aan De Slimste Mens. In 2006 won hij de editie, in 2014 werd hij verliezend finalist. 

Het is voor hem wel te hopen dat hij het hier net zo goed doet. Mocht hij namelijk van zijn twee medespelers weten te winnen, kan hij in de finale een hoop geld winnen... voor het goede doel. (HH)

Meer over