Nieuw seizoen

Weinig hoop voor Fokke

NPO 3 - zondag 9 februari om 20:15

© BNNVARA / BNNVARA
Het derde en laatste seizoen voor deze dramaserie met een komisch tintje. Het gaat goed met Fokkes wietimperium, maar het succes duurt niet meer lang. De teler krijgt te maken met concurrentie uit onverwachte hoek.

Hollands Hoop begint na drie jaar aan zijn derde seizoen, dat ook meteen het laatste is. Het wietimperium dat Fokke in de afgelopen reeks heeft opgebouwd, loopt op rolletjes. Maar het is slechts stilte voor de storm. De kweker krijgt te maken met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname.

Marcel Hensema en Kim van Kooten

De hoofdrollen zijn opnieuw weggelegd voor Marcel Hensema, Martijn Lakemeier en Kim van Kooten. Laatstgenoemde speelt Fokkes vrouw Machteld en volgens de actrice is haar personage gewetenlozer dan ooit in de komende reeks. "Ik heb nog nooit een personage gespeeld dat in één scène een goede grap maakt en in de volgende iets schokkends doet. Dat is zo tof." Nieuwkomers zijn er ook, waaronder Chris Zegers en Oogappels-actrice Malou Gorter.

Hadewich Minis

Actrice Hadewich Minis kruipt dit seizoen in de huid van buurvrouw Liesbeth. Lees hier het interview dat de redactie met Hadewich had. "Buurvrouw Liesbeth is de bitch from hell!"

Meer over