Welcome to the Jungle

Dwayne Johnson is op zoek naar Seann William Scott in Welcome to the Jungle

SBS 9 - maandag 11 september om 23:54

© Sony
Ben je iets of iemand kwijt? Misschien is het dan een ideetje om Welcome to the Jungle-hoofdkarakter Dwayne 'The Rock' Johnson in te huren. Hij snort wat je kwijt bent voor je op, als je maar betaalt.

Beck (Dwayne 'The Rock' Johnson) is premiejager. De meeste van zijn opdrachten bestaan uit het opsporen en terugbrengen van verloren goederen of personen.

Welcome to the Jungle

Eigenlijk is Beck daar in Welcome to the Jungle wel een beetje klaar mee. Hij denkt eraan om te stoppen met zijn werk en een eettentje te openen. Voor het zover is, moet Beck nog – minimaal – één klus doen. Gangster Billy Walker huurt hem in om zijn zoon Travis (Seann William Scott) op te sporen.

Beck vindt al snel uit dat Travis zich ergens in het Amazonegebied ophoudt. Hij is nu eenmaal goed in zijn werk. Dat is maar goed ook, want het wordt nog een hele klus om Travis' precieze locatie te vinden. En dan moet Beck de onwillige gangsterszoon ook nog overhalen met hem mee naar Amerika te gaan.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson ziet er misschien wel stoer uit, de acteur is een echte familieman. Dat bleek maar weer eens op de set van Welcome to the Jungle. Tijdens de opnames miste Johnson zijn vrouw en dochtertje. Uiteindelijk was de oplossing simpel: Hij liet ze invliegen, zodat hij in zijn vrije tijd gewoon bij zijn gezin kon zijn. 

Vrouw en dochter Johnson waren niet de enige familieleden op de set. De stunt double van Dwayne Johnson was Tanoai Reed, een neef van hem. 

Meer over