Wie het laatst lacht

Wendy gaat weer typetjes doen

Wendy van Dijk helpt mensen bij het voorbereiden en uitvoeren van grootschalige verborgencameragrappen. Ook duikt ze zelf weer in de verkleedkist om als diverse, niet eerder geziene, typetjes voor hilariteit te zorgen.

Wendy van Dijk keert terug op de vrijdagavond met Wie het laatst lacht, een grootschalig amusementsprogramma waarin ze zich van haar meest komische kant laat zien. Alles draait om de verborgen camera, want Wendy gaat mensen helpen bij het voorbereiden en uitvoeren van onvergetelijke candidcameragrappen.

Wendy in de verkleedkist

De grappenmakers kunnen echter ook rekenen op een koekje van eigen deeg, want niets is wat het lijkt. Ook Wendy zelf niet, ze duikt namelijk de verkleedkist in om als diverse typetjes van zich te laten horen. Ditmaal doet ze dat niet als de Japanse Ushi of de Antilliaanse Dushi, die personages zouden volgens Wendy vandaag de dag vooral als racistisch gezien worden. Ook nemen BN'ers elkaar wekelijks in de maling met een verborgencameragrap.

Eerder deze week zat Wendy bij De wereld draait door om te praten over Wie het laatst lacht. Bekijk het fragment hier terug:

Wendy van Dijk over Wie het laatst lacht bij DWDD

Meer over:

Reageren