The Last Son

Sam Worthington jaagt op zijn eigen nageslacht in The Last Son

Film1 Prem - zaterdag 25 juni om 20:30

© Defiant Screens

Film1 Première neemt zijn kijkers vanavond vanaf 20:30 uur mee terug in de tijd. De zender zendt namelijk de film The Last Son uit, die zich afspeelt aan het einde van de negentiende eeuw.

De western The Last Son gaat dan ook over Isaac Lemay (Sam Worthington), een moordlustige crimineel die door een profetie achtervolgd wordt. Om te voorkomen dat hij vermoord wordt, wordt hij gedwongen om zijn eigen nageslacht van het leven te beroven. Gaat het hem lukken om onder andere zijn zoon Cal (Machine Gun Kelly) te vermoorden of zijn de premiejagers en de sheriff Solomon hem te slim af? Eén ding is zeker: er ontstaat een bruut kat-en-muisspel met alle gevolgen van dien.

The Last Son

Wie de naam 'Machine Gun Kelly' voorbij ziet komen, zal vast even met zijn wenkbrauwen fronzen. Echter, wees gerust, niemand heeft zijn kind echt zo genoemd. Het blijkt namelijk de artiestennaam van Colson Baker, een Amerikaanse singer-songwriter en acteur afkomstig uit Ohio. Niet zo gek als dit al achterhaalde informatie is. De acteur slash rapper speelde in het verleden immers al in diverse films als Bird BoxThe Dirt en Nerve.

The Last Son is zaterdag 25 juni om 20:30 uur te zien op Film1 Première. 

Meer over