Where the wild men are with Ben Fogle

Ben Fogle gaat langs bij de Britse actrice Rhona Mitra in Where the Wild Men Are with Ben Fogle

NPO 3 - vrijdag 12 april om 21:06

© BBC
De succesvolle Britse actrice Rhona Mitra verruilde Hollywood voor de wildernis van Uruguay. Ze koos voor een leven in afzondering. Ben Fogle wil weten waarom en bezoekt haar daarom in Where the Wild Men Are with Ben Fogle

Na een moeilijke jeugd vertrok de Britse Rhona Mitra op haar 21e naar Los Angeles om haar droom na te jagen: actrice worden. Dat lukte, maar in 2012 werd ze ernstig ziek. Artsen hadden geen idee wat ze mankeerde en konden haar niet behandelen. Mitra voelde zich in de steek gelaten door de maatschappij.

Rhona Mitra 

Toen ze zich weer beter voelde, wilde ze weg uit Hollywood, maakte een reis door Zuid-Amerika en besloot ze haar leven te wijden aan de natuur en dieren. Ze verkocht haar huis in LA en kocht een bouwval met 160 hectare land in de wildernis van Uruguay.

In Where the Wild Men Are with Ben Fogle zegt Mitra “Hier leef ik echt.” Ben Fogle is nieuwsgierig hoe ze het redt in haar eentje. Hij is in de drie jaar dat ze hier woont de eerste die komt logeren.

Wanneer is Where the Wild Men Are with Ben Fogle op televisie te zien?

Deze aflevering van Where the Wild Men Are with Ben Fogle is op vrijdag 12 april vanaf 20:58 uur te zien bij AVROTROS op NPO3.

Meer over