Whitney Houston: As I am

Een bijzonder portret van hitzangeres Whitney Houston

NET 5 - vrijdag 22 april om 23:05

© Amazon Studios
Whitney Houston: As I Am schetst een portret van Whitney Houston, die in 2012 op 48-jarige leeftijd overleed. De documentaire gaat in op haar carrière en privéleven. Zo had Houston een turbulente relatie met zanger Bobby Brown, van wie ze in 2007 scheidde.

De laatste dagen van haar leven bracht Whitney Houston door in het Beverly Hilton-hotel in Los Angeles. Op de dag dat ze zou optreden tijdens een feest ter ere van de Grammy Awards, vond haar moeder de zangeres levenloos in het bad. Het was het tragische einde van een glorieuze carrière.

Whitney Houston: As I Am

De documentaire Whitney Houston: As I Am schetst een portret van de zangeres met de grootse stem. De makers gaan in op haar talent en carrière, maar zeker ook op haar privéleven. Houston had een turbulente relatie met zanger Bobby Brown, van wie ze in 2007 na vijftien jaar huwelijk scheidde. Hun dochter Bobbi Kristina stierf drie jaar na haar moeder op bijna dezelfde manier als Whitney. Ze werd bewusteloos in bad gevonden, waarna ze in coma raakte en later overleed.

Meer over