Who's that girl

Het verhaal van YouTube-ster Dionne Slagter in Who's That Girl

NPO 3 - zondag 1 oktober om 21:20

© Avrotros
Dionne Slagter blikt in Who's That Girl terug op het begin van haar succesvolle carrière en haar roerige jeugd. Lang voordat ze uitgroeide tot een populaire youtuber en podcastmaker kampte ze met een eetstoornis die haar bijna fataal werd.

In 2011 begon Dionne Slagter haar YouTube-reis onder de naam 'Onnedi'. Met geen idee van wat de toekomst voor haar in petto had, begon ze met het maken van video's waarin ze speelgoed uittestte en slijm maakte. Haar enthousiasme en authentieke persoonlijkheid trokken al snel de aandacht van kijkers en haar kanaal begon gestaag te groeien. En dat niet alleen: ook haar cv heeft inmiddels niets te klagen. Naast YouTube-video's is ze immers ook steeds vaker betrokken bij tv-programma's en maakt ze podcasts over misdaad.

Dionne Slagter

Maar Dionne Slagter's verhaal gaat verder dan haar YouTube-carrière. Op haar zestiende begon ze een moedige strijd tegen een eetstoornis, een geheim dat haar bijna het leven kostte. Haar openhartigheid over deze strijd heeft haar niet alleen geholpen bij haar herstel, maar ook anderen geïnspireerd om hun eigen pad naar zelfacceptatie te volgen. Dionne wordt dan ook gezien als een voorbeeld van hoe kwetsbaarheid en moed samen kunnen komen om anderen te helpen.

Wanneer is Who's That Girl op televisie te zien?

Who's That Girl is sinds 24 september iedere zondag om 21:20 uur te zien bij AVROTROS op NPO3. De aflevering met en over Dionne volgt op 1 oktober 2023.

Meer over