Who's that girl?

Who's That Girl? in het teken van de succesvolle mode onderneemster Zeynep Dag

NPO 3 - donderdag 4 april om 21:18

© AVROTROS
Zeynep Dag droomde al als klein meisje van een carrière in de mode-industrie. De weg daarnaartoe was zwaar, maar haar Turkse moeder was haar grote inspiratie. Inmiddels heeft Dag een internationaal schoenenimperium. In Who's that girl? doet ze haar verhaal. 

Zeynep Dag droomde al als klein meisje van een carrière in de mode-industrie. Haar Turkse moeder is haar grootste inspiratiebron. Samen maakten ze zware tijden door. Toen Dag gepest werd op school bleef haar moeder pal achter haar staan. Ze overtuigde haar dochter dat ze moest doorzetten. Nu timmert Dag aan de weg met haar eigen schoenenimperium.

Who's That Girl?

Ze ontdekte dat de schoenen die ze droeg haar zelfverzekerd maakten en de kracht gaven om verder te gaan. Inmiddels doet ze zaken in meer dan tachtig landen met een winkel in Qatar en showroom in Parijs. Daarnaast heeft ze een eigen mode- en businessschool.

Internationale sterren als Rihanna, Jennifer Lopez en Beyoncé dragen haar ontwerpen. In Who’s That Girl een portret van Zeynep Dag en haar weg naar succes.

Meer over