Who's that girl

Jessie Jazz Vuijk blikt terug op haar jeugd in Who's That Girl

NPO 3 - zondag 24 september om 21:25

© Avrotros
In Who's That Girl, een nieuwe serie van de makers van Het Mooiste Meisje van de Klas, is Jessie Jazz Vuijk - Miss Nederland 2015 - de eerste die terugblikt op haar jeugd en alles wat ze heeft moeten doen om succes te bereiken.

Toen Jessie Jazz Vuijk in 2015 tot Miss Nederland werd gekroond, was dat voor haar een droom die uitkwam: al van jongs af aan wilde ze succesvol en beroemd zijn.

Jessie Jazz Vuijk

Dat succes kwam haar niet aanwaaien. Haar jeugd was niet de makkelijkste en ze had een moeizame relatie met haar vader, met wie ze vanaf haar twaalfde geen contact meer had. Met de titel van Miss Nederland bereikte ze haar doelen: een eigen bedrijf, een liefdevolle relatie, een huis op Ibiza. Toen kwam de tegenslag. Vorig jaar kreeg ze een miskraam en in dezelfde week overleed haar vader.

Who's That Girl

In deze eerste aflevering van Who’s That Girl - van de makers van Het Mooiste Meisje van de Klas - blikt Vuijk terug op haar jeugd. Hoe kijkt ze met de ervaring die ze nu heeft naar haar jongere zelf?

Wanneer is Who's That Girl op televisie te zien?

Who's That Girl is vanaf zondag 24 september wekelijks om 21:23 uur te zien bij AVROTROS op NPO3. Lees er hier meer over.

Meer over