Who's that girl?

Nochtli Peralta Alvarez vertelt in Who's That Girl? openhartig over haar mentale gezondheid

NPO 3 - donderdag 28 maart om 21:25

© AVROTROS
Nochtli Peralta Alvarez is een populaire contentmaker met een eigen fitnessimperium. Ze verruilde acht jaar geleden de politie voor werk als influencer. Zo succesvol als ze nu is, zo moeilijk had ze het in haar jeugd. Ze vertelt erover in Who's That Girl?.

Nochtli Peralta Alvarez is met onder meer bijna een miljoen volgers op Instagram een populaire contentmaker. Ze verruilde acht jaar geleden haar werk als politieagente voor een plek in de schijnwerpers. In Who's That Girl een portret van Peralta Alvarez die Nederlands-Mexicaanse roots heeft.

Nochtli Peralta Alvarez

Ze deed als kind wel modellenwerk, maar wilde het liefst bij de politie werken. Op een dag plaatste ze een foto van zichzelf in uniform op haar sociale media. Deze ging viraal en ze kon aan de slag als model en influencer. Ook bouwde ze aan een fitnessimperium. Mentale gezondheid is voor Peralta Alvarez een belangrijk thema. In haar jeugd werd ze ernstig gepest. “Veel volgers betekent niets als je zelfbeeld niet goed is”, zei ze in onlineprogramma Spot On.

Meer over