Wie denk je wel dat je bent

Het verschil tussen honden- en kattenmensen in Wie Denk je Wel Dat Je Bent?

NPO 1 - zondag 17 april om 21:29

© NTR
Er zijn overeenkomsten tussen kattenmensen en hondenbezitters maar ook verschillen. Wie kan het best tegen vieze dingen opruimen, wie is het bazigst aangelegd en zijn de groepen op basis van geur te onderscheiden? Dat zijn de vragen die centraal staan in deze aflevering van Wie Denk Je Wel Dat Je Bent? 

Joep van Deudekom en Rob Urgert buigen zich in de voorlaatste aflevering van Wie Denk Je Wel Dat Je Bent? over de verschillen en overeenkomsten tussen kattenmensen en hondenliefhebbers. 

Wie Denk Je Wel Dat Je Bent? 

Dat beide groepen een groot hart voor dieren hebben is evident. Maar Rob en Joep vragen zich vooral af wat de keuze voor een dier zegt over de mensen die hen in huis nemen. Waar katten hun baasjes vooral als personeel zien, hebben honden de neiging volgzaam te zijn. Betekent dit dat een hondenbezitter ook baziger is aangelegd?

Joep van Deudekom en Rob Urgert

Daarnaast test het duo met een subtiel experiment of je eerder geneigd bent een praatje te maken als je een hond hebt. Ook proberen ze te bepalen welke groep de sterkste maag heeft en of het verschil tussen honden- en kattenmensen te ruiken is.

Meer over