Wie is de Mol?

De badeendjes in Wie is de Mol? 2023: een hint of gewoon een leuk detail?

NPO 1 - zaterdag 11 februari om 20:29

© AVROTROS
De kandidaten van Wie Is de Mol? 2023 zijn over de helft van het spel dat dit seizoen alle kanten opgaat. De eerste afvaller kreeg een kans om terug te keren, terwijl de een-na-slechtste kandidaat twee weken geleden moest vertrekken.

Het AVROTROS-programma Wie is de Mol? speelt dit seizoen een hard spel met de kandidaten. Degene die de test het een-na-slechtst had gemaakt, moest twee weken geleden vertrekken en de pot van ruim 8000 euro werd hierna deels ingezet als speelgeld.

Badeendjes in Wie Is de Mol? 2023

Fans raken er maar niet over uitgepraat, ook niet over de badeendjes die in vrijwel elke aflevering voorbijkomen. Of die een hint zijn naar de Mol, is nog helemaal niet zeker. In de Wie is de Mol?-podcast vertelt Rik van de Westelaken dat de exemplaren uit aflevering 4, waaronder een reuzebadeend, naar de grootste badeendenrace van Zuid-Afrika verwijzen. Inwoners van Tulbagh gooien ieder jaar hun eigen eendje in de rivier om kans te maken op 5000 rand, zo’n 260 euro. De opbrengst van het evenement gaat naar een lokale dierenopvang.

Mocht het wel een hint zijn, zou het kunnen verwijzen naar Jurre Geluk, Daniël Verlaan of toch Ranomi Kromowidjojo. In dit artikel vol met hints en aanwijzingen leggen we je alvast uit waarom. 

Meer over