Wie is de Mol?

Dit moet je weten over de finale van Wie Is de Mol? 2023

NPO 1 - zaterdag 11 maart om 20:29

© AVROTROS
De ontknoping van Wie Is de Mol? 2023 wordt na drie jaar weer grootser dan groots. Op Paleis Soestdijk verzamelen alle molloten zich om live de ontmaskering mee te maken van Jurre Geluk, Daniël Verlaan of Ranomi Kromowidjojo, samen met presentator Rik van de Westelaken en de kandidaten.

De ontknoping van Wie is de Mol? wordt na drie pandemiejaren weer grootser dan groots. Op Paleis Soestdijk verzamelen alle molloten zich om live de ontmaskering van de Mol mee te maken, uiteraard samen met Rik van de Westelaken en de kandidaten.

Wie is de Mol? 2023

Net als altijd blijft het natuurlijk niet bij een simpele ontmaskering. Nadat we eindelijk weten wie de Mol van dit jaar is, volgen ook nog de Molacties van dit jaar. Hoe kon Daniël, Jurre of Ranomi namelijk iedereen om de tuin leiden? En hoewel de in beeld gebrachte badeendjes uit dezelfde aflevering zouden verwijzen naar een Duck Race in Zuid-Afrika, raken molloten nog steeds niet uitgepraat over alsmaar opduikende exemplaren uit eerdere afleveringen. Wie weet vormen ze toch echt een hint naar de saboteur van seizoen 23.

Hints en aanwijzingen

Ben je er nu nog niet helemaal uit wie van de drie het is? Lees dan gauw ons overzicht terug!

De finale van Wie Is de Mol? 2023 is op zaterdag 11 maart vanaf 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over