Wie is de Mol?

De Mol van 2022 is bijna ontmaskerd

NPO 1 - zaterdag 26 februari om 20:39

© AVROTROS
Wie is de Mol? 2022 is bijna gespeeld voor finalisten Kim-Lian van der Meij, Everon Jackson Hooi en Fresia Cousiño Arias. Nog maar een paar opdrachten en dan is het tijd voor de finaletest, met veertig vragen over het doen en laten van de Mol. Wie dat is wordt volgende week pas duidelijk.

Everon Jackson Hooi, Kim-Lian van der Meij en Fresia Cousiño Arias zijn nog maar één test verwijderd van de grote ontmaskering. Wie weet in een split second voor de finale de juiste Mol aan te wijzen en wie zakt vlak voor de eindstreep nog door het ijs? Eén ding is duidelijk: de Mol heeft het in ieder geval niet fout.

Lees ook:  Is dit de beslissende hint naar de Mol van 2022? 

Wie is de Mol?

In principe hadden ze al voor deze finale zeker kunnen weten wie hen bedondert. Terwijl zijn of haar tegenspelers een voor een druk waren met een opdracht in een bootje, voer de Mol twee weken geleden vlak achter hen langs. Hoewel niemand iets in de gaten had, blijft het een groot risico dat de makers wel vaker nemen. In 2018 liep Jan Versteegh als Mol achter de kandidaten en tijdens het bonusseizoen in 2020 stal Jeroen Kijk in de Vegte met stalen zenuwen vrijstellingen van tegenstanders die met de rug naar hem toe stonden.

Finale

Of de Mol van dit jaar er nerveuzer bij zat, zien de kijkers volgende week. Eerst is het tijd voor de laatste opdrachten en de finaletest. Pas volgende week zullen we dan eindelijk weten wie van hen de boel heeft bedonderd.

Meer over