Wie is de Mol?

Bonte groep kandidaten

NPO 1 - zaterdag 9 januari om 20:30

© AVROTROS
Na de startaflevering heeft de eerste deelnemer het spel alweer moeten verlaten. Onder de overgebleven kandidaten van Wie is de Mol? bevinden zich onder meer dj Erik de Zwart, actrice Renée Fokker en schrijver Splinter Chabot.

De kop is eraf in Wie is de Mol? Tot groot verdriet van Remco Veldhuis, die als eerste kandidaat zijn biezen al heeft moeten pakken. Voor de eerste afvaller is het altijd jammer dat die nauwelijks de tijd krijgt om de medekandidaten te leren kennen.

Splinter

Ook dit jaar is het weer een bonte groep deelnemers die gevarieerde beroepen uitoefenen. Zo doen dj Erik de Zwart en actrice Renée Fokker mee, net als politiek verslaggever Charlotte Nijs en social media-kenner Marije Knevel. Ook van de partij is schrijver en programmamaker Splinter Chabot - inderdaad, de zoon van Bart Chabot.

In de aflevering waarin de kandidaten zich voorstelden, legde Splinter uit wat zijn strategie is: "Ik ben de kandidaat die overal in gaat trappen, nergens doorheen kijkt en er vol enthousiasme ingaat!" We gaan zien hoe ver dit hem gaat brengen. Overleeft hij aflevering 2?

Mollen met Martens

Speciaal voor deze website houdt oud-kandidaat Patrick Martens wekelijks zijn bevindingen bij in de vlog Mollen met Martens. Elke maandag zetten we de nieuwste aflevering online. Hier bekijk je zijn bevindingen.

Meer over