Wie is de Mol?

Het moment is daar: de ontknoping van Wie is de Mol? 2022

NPO 1 - zaterdag 5 maart om 20:39

© AVROTROS
Het masker van de Mol gaat eindelijk af. Hij of zij maakt zichzelf deze week bekend op een gemaskerd bal in Albanië. Uiteraard wordt duidelijk hoe de Mol het spel heeft tegengewerkt en welke hints naar de saboteur verwezen.

De molloten kunnen stoppen met zoeken, de Mol doet in deze aflevering van Wie is de Mol? eindelijk zijn masker af. Alleen wie gaat erachter schuil? Is het Kim-Lian van der Meij die ons meerdere keren dit seizoen het gevoel gaf over voorkennis te beschikken; Everon Jackson Hooi, de GTST-acteur die aflevering na aflevering iets meer op onze radar kwam of toch Fresia Cousiño Arias? Volgens haar medekandidaten gaat ze vrijuit, maar het publiek denkt er het zijne van.

Wie is de Mol? 2022

Zoals de fans inmiddels al weten, vonden de laatste opnames plaats op een gemaskerd bal in Albanië. De rest van de kandidaten was uitgenodigd, alleen zijn ze destijds niet veel wijzer geworden volgens afvaller Hila Noorzai. “We wisten wel wie de laatste paar spelers waren, maar verder niks. Zelfs de finalisten weten nu nog niet wie de uiteindelijke winnaar zal zijn. Dus: wie de Mol van 2022 is, wordt echt pas voor iedereen duidelijk tijdens de grote ontknoping op zaterdagavond.”

Molhints

Wat uiteraard ook duidelijk wordt, is hoe de Mol hen te grazen heeft genomen en welke molhints er verstopt zaten in de afgelopen afleveringen. Molloten weten: die worden elk seizoen lastiger.

Meer over