Wie is de Mol?

Tijd voor de finale

NPO 1 - zaterdag 27 februari om 20:30

© AVROTROS
De ontknoping van Wie is de Mol? nadert: dit is de finale van dit seizoen, waarin de drie overgebleven kandidaten de laatste opdrachten uitvoeren. Aan het eind wordt duidelijk wie in ieder geval niét de mol is, wie niét de verliezer is en wie zich niét de winnaar mag noemen.

Een women-only finale voor Wie is de mol? vanavond. De laatste drie kandidaten behoren tot het vrouwelijk geslacht waarmee we in elk geval met zekerheid kunnen stellen dat de mol een vrouw is. Het overgebleven trio bestaat uit Rocky Hehakaija, Reneé Fokker en Charlotte Nijs. In de finale-aflevering mogen zij nog een keer dat doen waar ze voor gekomen zijn: geld verdienen of juist geld kwijtraken.

Verdenkingen

De verdenkingen van het publiek gaan dit seizoen werkelijk alle kanten op. Op het moment van schrijven van dit stukje wordt Renée in de WIDM-poule het meest verdacht met 44 procent van de stemmen. Zij wordt gevolgd door Charlotte met 36 procent en Rocky bungelt onderaan het verdachtenlijstje met slechts 20 procent van de stemmen. Wie o wie is toch die mol? Hopelijk kan de kijker daar na vanavond eindelijk antwoord op geven dankzij een paar goede molacties!

Meer over