Wie is de Mol?

Wie worden de finalisten van Wie is de Mol? 2022?

NPO 1 - zaterdag 19 februari om 20:29

© AVROTROS
Nog maar drie opdrachten te gaan, en dan zijn de finalisten van Wie is de Mol? 2022 bekend. Voor de afvaller is zijn of haar vertrek daarmee extra zuur. Met de winst zo’n beetje binnen handbereik wil niemand een rood scherm krijgen.

Vlak voor de finale afvallen is de allergrootste vrees van alle Wie is de Mol?-kandidaten. Nu de winst binnen handbereik ligt, wil niemand een rood scherm krijgen. Toch zal iemand deze week zijn of haar biezen moeten pakken. Wordt het de sinds het begin verdachte Kim-Lian van der Meij, GTST-acteur Everon Jackson Hooi, spring-in-t-veld Fresia Cousiño Arias of toch de soms chaotische Thomas van Luyn?

Bekijk ook: De beste hints en aanwijzingen uit Wie is de Mol? 2022 

Sahil Amar Aïssa

Had het aan afvaller Sahil Amar Aïssa gelegen, dan had hij deze aflevering sowieso bereikt. De BNNVARA-presentator had in de zevende aflevering zijn groene vrijstelling willen inzetten. Een strategische zet volgens Aïssa, want vlak voor de finale was de groep zo klein dat de kans groter was dat hij zelf zou afvallen.. Het mocht niet zo zijn: voor het eerst in de geschiedenis vertrok een deelnemer met een groene vrijstelling op zak. De kijkers begrijpen er niets van, maar Aïssa heeft geen spijt. Al kan hij fluiten naar de finale.

Meer over