Wie is de Mol?

Ontmaskert Anna, Fons of toch Rosario zich in de grote finale van Wie Is de Mol? 2024?

NPO 1 - zaterdag 9 maart om 20:29

© Joy Hansson
Met de livefinale van Wie Is de Mol? 2024 vanuit het Vondelpark in Amsterdam komt er een einde aan de zoektocht naar de Mol. Presentator Rik van der Westelaken, de kandidaten en massa’s fans komen samen voor de ontmaskering van de saboteur.

Speur niet verder! Met de livefinale vanuit het Vondelpark in Amsterdam komt er een einde aan de zoektocht naar de Mol. Rik van der Westelaken, de kandidaten en massa’s fans komen samen voor de ontmaskering van de saboteur die duizenden euro’s heeft weggespeeld. En dan moet blijken wie al die tijd een dubbelrol heeft gespeeld: Anna Gimbrère, Rosario Mussendijk of toch Fons Hendriks.

Lees ook: De beste hints en theorieën van Wie Is de Mol? 2024 

Daniël Verlaan

Winnaar van vorig jaar Daniël Verlaan voelde zich een ‘rockster’ voor het uitzinnige publiek en ondervond ook op straat de impact van het programma. “Je wordt nageroepen, er staan kinderen voor je huis, willekeurige mensen bellen je op. Ook collega’s ondervragen je als detectives. Heel bijzonder om mee te maken.”

Dat de journalist gewonnen heeft, is misschien wel een wonder: Verlaan was tijdens het spel zo eerlijk dat hij zijn latere medefinalist Ranomi Kromowidjojo vertelde dat Jurre Geluk de Mol was.

Wanneer is de finale van Wie Is de Mol? 2024 op televisie te zien?

De finale van Wie Is de Mol? is op zaterdag 9 maart vanaf 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over