Wie is de Mol?

Mollen zonder mensen

NPO 1 - zaterdag 30 januari om 20:30

© AVROTROS
Met nog zes kandidaten in het spel, naderen we de helft van het 21e seizoen van Wie is de Mol? Wie zou het zijn? Kijken we naar de statistieken van het programma, dan is Marije Knevel volgens kijkers een van de meest verdachte spelers.

Dat het de makers van Wie is de Mol? is gelukt om met een nieuw seizoen te komen, is een behoorlijke prestatie. Niettemin zal de vaste kijker van het programma één type opdracht moeten missen. Tot nu toe moesten de deelnemers toch wel een paar keer aan de slag met de inwoners van het land waar ze waren.

Tsjechië

Vorig seizoen moesten ze bijvoorbeeld nietsvermoedende Toscanen onder valse voorwendselen naar een diner zien te krijgen en in 2014 liepen Tygo Gernandt en Jan-Willem Roodbeen op de Filipijnen nog mee in een processietocht. Dicht bij vreemde mensen komen kan inmiddels natuurlijk niet, en dat betekent meer actie in de wilde natuur en mysteries in vervallen kastelen. Gelukkig zijn beide in overvloed aanwezig in Tsjechië, het strijdtoneel van dit seizoen.

Wist je dat oud-deelnemers Patrick Martens speciaal voor TVgids.nl elke week een Wie is de Mol-vlog maakt? Je vindt zijn analyses hier terug

Meer over