Wie is de Mol?

De kandidaten van Wie Is de Mol? 2023 maken zich op voor de halve finale

NPO 1 - zaterdag 25 februari om 20:29

© AVROTROS
Wie Is de Mol? 2023 is toe aan een van zijn spannendste afleveringen. De kandidaten staan aan de vooravond van de finale en zullen er ook alles aan doen om die te behalen. Zeker als dit koste gaat van hun tegenstanders.

Wie is de Mol? is toe aan een van zijn spannendste afleveringen. Nog maar eentje te gaan, en dan is duidelijk wie er in de finale staan.

Wie is de Mol? 2023

De kandidaten zullen er sowieso alles aan doen om een plek te bemachtigen. Geen joker aan een tegenstander geven bijvoorbeeld, zoals publiekslieveling Nabil Aoulad Ayad deed. Een hoogmoedige actie, bekent de vijfde afvaller aan Nu.nl, om te kijken hoe Ranomi Kromowidjojo zou reageren op deze gulle gift.

Nabil Aoulad Ayad

Dat was niet de enige reden die de cabaretier voor zijn daad had: “Ik wil leuke televisie maken. En dan is het gewoon leuk om even zoiets te proberen. Net als dat ik eerder heb gezworen tegen Soy dat ik een geheim zou bewaren en je het mij in het volgende shot het ziet vertellen aan Ranomi. Dat is toch gewoon grappig?”

De Mol is hij echter niet. In deze achtste aflevering gaat daarom ook de strijd verder tussen Soy Kroon, Jurre Geluk, Ranomi Kromowidjojo en Daniël Verlaan. 

Meer over