Wie is de Mol?

Wie is de Mol? 2022 begint eindelijk!

NPO 1 - zaterdag 1 januari om 20:29

© AVROTROS
Wie is de Mol?, het sluwste spel van Nederland, gaat weer beginnen. Dit seizoen start niet met de gebruikelijke tien, maar met elf kandidaten. Onder meer Kim-Lian van der Meij en Welmoed Sijtsma proberen in Albanië de Mol te ontmaskeren.

Het nieuwe jaar start meteen goed! Wie is de Mol? begint aan zijn 22e seizoen en dit keer niet met tien, maar elf kandidaten. Onder anderen Kim-Lian van der Meij, Welmoed Sijtsma en GTST'er Everon Jackson Hooi proberen de saboteur te ontmaskeren in Albanië, en ook cabaretier Thomas van Luyn en operazangeres Laetitia Gerards hebben zin in het sluwe spel.

Arno Kantelberg

Dit is nog niet eens gespeeld en de fans denken al te weten wie de boel saboteert. Afgelopen zomer vertelden de kandidaten in een speciale online-uitzending waarom zij niet de Mol zijn, waarna de kijkers moesten bepalen wie loog. De meesten stemden op modejournalist Arno Kantelberg. Als ze straks gelijk hebben, is de uiteindelijke winnaar extra blij. Want dan gaat er in de finale nog eens 5000 euro in de pot.

Meer over