Wie is de Mol?

Geldmysterie in Wie is de Mol?

NPO 1 - zaterdag 12 februari om 20:29

© AVROTROS
Met nog slechts een handjevol kandidaten in het spel bij Wie is de Mol? zou de Mol toch langzamerhand moeten gaan opvallen. Het probleem is alleen dat iedereen zich verdacht gedraagt, wat de echte saboteur natuurlijk helemaal niet erg vindt.

De Mol is lekker bezig in dit seizoen van Wie is de Mol?; de meningen zijn sterk verdeeld over wie het zou kunnen zijn. En wat de hint op de geldbriefjes precies is, is ook nog steeds een raadsel.

Rik van de Westelaken

Presentator Rik van de Westelaken vertelde na de allereerste opdracht dat op een paar biljetten aanwijzingen naar de Mol staan. Dat lieten de kandidaten zich geen twee keer zeggen: toenmalig penningmeester Hila Noorzai, die als vijfde afviel, en haar maatje Kim-Lian van der Meij inspecteerden de flappen tot drie uur ’s nachts. Zonder resultaat. Waarschijnlijk komt het verlossende antwoord over drie weken, tijdens de finale. Noorzai nam het penningmeesterschap heel serieus. “Ik sliep met de pot onder m'n kussen en had mijn tas altijd bij me. Je wordt echt gewoon gek”, vertelt ze aan Nu.nl.

Meer over