Wie is de Mol?

Troostend weerzien in Wie is de Mol?

NPO 1 - zaterdag 22 januari om 20:29

© AVROTROS
Drie kandidaten liggen al uit het spel, maar de zoektocht naar de Mol wordt er niet makkelijker op. Nog altijd staan er meerdere spelers op ieders verdachtenlijst. Wie weet bieden de volgende drie opdrachten meer inzicht in Wie is de Mol?

De afvaller van Wie is de Mol? pakt normaal gesproken het eerste beste vliegtuig naar huis, maar dit seizoen blijft iedereen in Albanië. Over zes weken maakt de Mol zich immers bekend op een gemaskerd bal en daar zijn alle kandidaten voor uitgenodigd.

Wie is de Mol?

Tot de ontknoping op de laatste opnamedag verbleven de afvallers in een hotel waar ze al hun avonturen nabespraken. Suzanne Klemann, die als eerste het spel moest verlaten, hoorde de meeste nieuwe verhalen. Voor de zangeres was het weerzien met alle kandidaten een 'troostprijs', vertelt ze in de YouTube-serie Niet de Mol.

Iedereen mocht dan ook zijn hart luchten bij 'de moeder van de groep'. Vooral de latere afvallers konden haar troostende woorden gebruiken. "Die hadden psychisch veel meer meegemaakt dan ik."

Meer over