Wie is de Mol?

Schept Rik van de Westelaken duidelijkheid over het fysieke geld in 'Wie Is de Mol?'?

NPO 1 - zaterdag 28 januari om 20:29

© AVROTROS
Eén ding is duidelijk na drie afleveringen van Wie Is de Mol? 2023: zodra een opdracht niet loopt zoals gehoopt, zoeken de deelnemers meteen de confrontatie op. Maar willen ze verder komen in het spel, dan zullen ze toch moeten samenwerken.

Het is op deze zaterdag alweer tijd voor de vierde aflevering van Wie Is de Mol? 2023. Wie zal er na Sarah Janneh, Froukje de Both en Sander de Kramer een rood scherm krijgen?

Wie Is de Mol? 2023

Wie aan het AVROTROS-programma Wie Is de Mol? denkt, heeft vast direct een compleet plaatje in zijn/haar hoofd met een bedrieger, veel fysiek geld en de eeuwenoude discussie wie de penningmeester mag zijn. Dit jaar is dat echter anders. Presentator Rik van de Westelaken heeft namelijk na drie afleveringen nog altijd geen enkel briefje van waarde uitgedeeld. Niet omdat de kandidaten in kwestie nog niets hebben verdiend, puur omdat er geen fysiek geld lijkt te zijn.

Komt er geld in het spel?

De kijkers tasten al sinds de eerste aflevering in het duister over de reden hiervan, maar daar lijkt in deze vierde aflevering verandering in te komen. In de promo is namelijk al te zien dat de kandidaten een opdracht krijgen met koffertjes vol fysiek geld. Er wacht hen nog wel een keuze, want: "Wie vertrouw je een koffer met een hoog bedrag toe?" aldus Rik.

Als deze in handen komt van de Mol zullen de gevolgen vast niet te overzien zijn... 

Meer over