Wie is de Mol?

Toch niet de Mol

NPO 1 - zaterdag 6 februari om 20:30

© IDTV
Aan het begin van deze reeks zagen veel kijkers in Florentijn Hofman een potentiële Mol: bij opdrachten deed hij onhandig en liet zich niet van zijn beste kant zien. Ook nu hij eruitligt, weet hij niet wie de Mol is.

In de eerste afleveringen van Wie is de Mol? dit seizoen zagen veel kijkers Florentijn Hofman als een potentiële Mol. Niet per se omdat hij stiekeme acties uitvoerde, maar wel omdat hij zich bij sommige opdrachten niet van zijn beste kant liet zien en zich onhandig gedroeg. Maar na drie weken werd duidelijk dat de kunstenaar - bekend van kunstwerk Rubber Duck - de Mol niet is: hij moest het spel verlaten.

Groot vraagteken

In RTL Boulevard vertelde hij genoten te hebben van het spel. De leukste opdracht vond hij het kanoën in de Punkva-grotten op zijn laatste dag, vertelde hij. "Het zijn wel echt plekken waar je met open mond om je heen kijkt." Wie de Mol is, dat is voor hem een net zo groot vraagteken als voor de kijkers. "Ik zal net als iedereen moeten kijken op de bank."

Deelnemers

Vorige week ging ook Joshua Nolet naar huis. Wie er nog wel in het spel zitten zijn Marije Knevel, Rocky Hehakaija, Splinter Chabot, Renée Fokker en Charlotte Nijs.

Meer over