Wie is de Mol?

Op de vlucht voor landgenoten in Wie is de Mol?

NPO 1 - zaterdag 15 januari om 20:29

© AVROTROS
De molacties worden sluwer en de kandidaten letten hopelijk nog beter op. Het is daarom tijd voor de derde aflevering van Wie is de Mol?. De vraag blijft: wie moet er na Suzanne Klemann en Glen Faria het spel verlaten en krijgt de volgende uitnodiging voor het grote gemaskerde bal in Albanië?

Want ja: daar vindt dit jaar het seizoen plaats. En leuk, al die Nederlandse toeristen daar, maar niet als er een seizoen van Wie is de Mol? wordt opgenomen. Rik van de Westelaken moest vorig jaar dan ook weer heel wat capriolen uithalen om ongezien te blijven voor zijn landgenoten. Zijn hoofd op een terrastafel leggen om te doen alsof hij slaapt of rijden met geblindeerde ramen, de presentator kijkt er niet meer van op.

Rik van de Westelaken

Eén moment spant de kroon. Een Nederlands stel stond op een brug, hoorde Van de Westelaken van de producent terwijl hij in de taxi zat. Precies op de plek waar hij moest uitstappen. Dat kon nu niet, dus liet hij zijn chauffeur uiteindelijk twaalf rondjes rijden: langs de brug en door de stad, totdat het stel klaar was met hun fotosessie en wegliep. De opdracht kon eindelijk beginnen.

Meer over