Wie is de Mol?

Zijn Soy Kroon en Nabil Aoulad Ayad te vertrouwen in Wie Is de Mol? 2023?

NPO 1 - zaterdag 4 februari om 20:28

© AVROTROS
De zes overgebleven kandidaten van Wie Is de Mol? 2023 zijn lekker op dreef. Ze kibbelen wat af, liegen glashard tegen elkaar en kiezen voor jokers in plaats van geld. Nu ze halverwege de wedstrijd zijn, zullen ze het spel alleen maar harder gaan spelen.

De kandidaten van Wie is de Mol? 2023 zijn lekker op dreef. Ze kibbelen wat af tijdens opdrachten, liegen glashard tegen elkaar en kiezen voor jokers in plaats van geld. Nu ze halverwege de wedstrijd zijn, zullen ze het spel alleen maar harder spelen.

Lees ook: De beste hints en aanwijzingen van Wie Is de Mol? 2023 

Sander de Kramer

Iets wat Sander de Kramer waarschijnlijk moeilijk had gevonden. De derde afvaller kon in Zuid-Afrika kiezen tussen drie jokers of 2000 euro in de pot. Hij ging voor de eerste optie, maar maakte de grote fout om Soy Kroon, Jurre Geluk en Daniël Verlaan op Rik van de Westelaken af te sturen. Zij kozen wél voor jokers.

'Vrolijkste afvaller ooit'

De Kramer wilde geen gemene streek leveren, vertelt hij op de site van het programma. Met die gedachte en een grote glimlach verliet hij het spel, wat hem de titel ‘de vrolijkste afvaller ooit’ opleverde.

Wie Is de Mol? 2023

Of het deze week net zo gezellig is, is de vraag. Soy Kroon en Nabil Aoulad Ayad kregen afgelopen aflevering de twee koffers met de hoogste waarde. Dat geeft ze direct een belangrijkere positie ten opzichte van de rest: het bedrag hierin is namelijk het speelgeld voor deze week. 

Meer over