Wie van de 3

Wie herkent de zeemeerminnenlerares het snelst in Wie van de 3?

SBS 6 - zondag 19 maart om 21:29

© Talpa
Wie is de echte zeemeerminnenlerares? Mooi onderwerp voor Britt Dekker, Raven van Dorst, Martien Meiland en Najib Amhali voor hilarische uitspraken. Daarnaast raden ze in deze aflevering van Wie van de 3 ook wie de echte Elvis-imitator is en de uitsmijter.

Het is te hopen dat Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali ook deze week weer genoeg concentratie hebben. Er wacht hen in deze aflevering van Wie van de 3 weer een aantal lastige uitdagingen.

Wie van de 3

Het hilarische viertal moet namelijk onder meer zien te achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de échte Elvis-imitator, uitsmijter of zwemlerares voor zeemeerminnen is. Onder leiding van Wendy van Dijk gaat het viertal als ware detectives op jacht naar de kandidaat met het bijzondere beroep of de opmerkelijke hobby.

Martien Meiland

Als een van de vier deze taak bloedserieus neemt, is het Martien wel. De oud-kasteelheer doet aan de hand van een overzicht van de verschillende beroepen die in de quiz aan bod komen, zijn eigen research. Dat vooronderzoek niet thuis via Google, maar nog ouderwets in de bibliotheek waar hij op de fiets naartoe gaat

Meer over