Wie van de 3

Panelleden Wie Van De 3 gaan radend het jaar uit

SBS 6 - vrijdag 31 december om 20:35

© Talpa
Wie fan is van cabaretier Najib Amhali kan op Oudejaarsavond zijn geluk niet op. De cabaretier debuteert namelijk op SBS6 niet alleen met zijn allereerste Oudejaarsconference, ook is hij aan het begin van de avond te zien in de Oud & Nieuw-special van Wie Van De Drie.

Samen met zijn collega-panelleden Martien Meiland, Britt Dekker en Raven van Dorst probeert hij te achterhalen wie van de drie kandidaten de enige echte is binnen een bepaald thema of beroep. Zo komt er iemand langs die werk in de vuurwerkbranche en het dus totaal niet eens is met het vuurwerkverbod en zal een oliebollenbakker hoogstwaarschijnlijk ook niet ontbreken.

Raven van Dorst

Het is wel te hopen dat de sfeer er een beetje inkomt. Presentator Raven van Dorst gaf namelijk in een eerste sneak peek al toe helemaal niets met Oud & Nieuw te hebben. Of nog beter gezegd: hen haat het! "Ik blijf altijd met moeite wakker tot 00:00 uur. Ik vind het vreselijk. Het moet altijd maar gezellig zijn. Moet je weer in je glitterpak. Ik vind het een kutavond." Dat is nog eens duidelijke taal. 

Meer over