Wie van de 3

Wendy van Dijk maakt het de teamcaptains weer lastig in Wie van de 3

SBS 6 - zondag 12 maart om 21:29

© Talpa
Onder leiding van Wendy van Dijk gaan Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali ook deze week in Wie van de 3 weer raden wie van de drie mensen op het podium de waarheid spreekt. Twee personen moeten hun gezicht in de plooi houden.

Onder leiding van Wendy van Dijk moet het panel van Wie van de 3 - met BN’ers Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali - raden wie van de drie mensen op het podium de waarheid spreekt. Ze stellen zich voor met dezelfde naam en hetzelfde beroep, maar slechts een van hen is wie hij of zij zegt te zijn.

Wie van de 3

Het is dit jaar zestig jaar geleden dat het raadspelletje voor het eerst op tv was, als Nederlandse versie van het Amerikaanse To tell the truth. Nand Baert was de eerste presentator. Het langst presenteerde Herman Emmink het programma: van 1971 tot en met 1982. Halverwege de jaren 80 verdween Wie van de 3 van de buis, waarna de quiz meermaals, en bij verschillende zenders, een rentree maakte. SBS 6 haalde het spel in 2020 terug.

Meer over