Wie van de 3

Wendy van Dijk zet haar panelleden weer aan het werk in nieuw seizoen Wie van de 3

SBS 6 - zondag 5 maart om 21:30

© Talpa
Wendy van Dijk heeft weer een nieuwe lichting kandidaten die elk beweren dezelfde baan of hobby te hebben. Panelleden Martien Meiland, Raven van Dorst, Najib Amhali en Britt Dekker zoeken ook in dit nieuwe seizoen van Wie van de 3 uit wie de waarheid spreekt.

De komende zes weken zit Wendy van Dijk er weer klaar voor om het panel van Wie van de 3 op de proef te stellen met kandidaten die allemaal beweren hetzelfde beroep of hobby te hebben.

Wie van de 3

Fans van het vrolijke raadspelletje moesten even geduld hebben, de laatste aflevering werd bijna een jaar geleden uitgezonden. Martien Meiland, Raven van Dorst, Britt Dekker en Najib Amhali zijn nog niets van hun scherpte verloren. Toch lukt het de deelnemers nog geregeld om hen op het verkeerde been te zetten.

Martien Meiland

Bij Martien is dat het lastigst. De Chateau Meiland-ster doet vooraf zelf research en komt met een lijst vol gerichte vragen naar de studio. Zo kan hij vaak al tijdens de eerste vragenronde concluderen wie echt verstand van zaken heeft en wie een potje zit te bluffen.

Meer over