Wie van de 3

Wendy van Dijk heeft weer pittige uitdagingen voor de panelleden van Wie van de 3

SBS 6 - zondag 2 april om 21:28

© Talpa
Wendy van Dijk stelt het bekende panel van Wie van de 3 deze week per ronde voor aan drie mensen die beweren dermatoloog, salonbootschipper, kaasmaker of schaakbokser te zijn. Alleen met slimme vragen lukt het echt van nep te onderscheiden.

Kijkers weten Wie van de 3 op waarde te schatten. Wekelijks blijven na kijkcijferhit Miljoenenjacht een kleine miljoen mensen zitten voor het raadspelletje dat al sinds de start in 1963 dezelfde spelregels hanteert.

Wie van de 3

Het panel maakt deze week kennis met drie mensen die elk beweren een bepaald beroep uit te oefenen, maar slechts één van hen spreekt de waarheid. Panelleden Martien Meiland, Raven van Dorst, Britt Dekker en Najib Amhali moeten ditmaal uit zien te vogelen wie de echte dermatoloog, kaasmaker, salonbootschipper en schaakbokser is.

Schaakboksen

Denk je nu direct: hè, maar wat is schaakboksen? Deze bijzondere activiteit bestaat sinds 1992 en combineert denk- en vechtsport. Een schaakbokswedstijd bestaat uit zes rondes schaak en vijf rondes boksen. Men kan winnen door de tegenstander schaakmat of knock-out te slaan.

Meer over