Wie is de Mol?

Wie zijn de finalisten?

NPO 1 - zaterdag 29 februari om 20:30

© http://avro.nl
Omdat er vorige week opnieuw niemand naar huis hoefde, gaat het spel vanavond opnieuw verder met Buddy, Leonie, Nathan, Miljuschka en Rob. Vallen er vanavond dan twee spelers af of wordt de finale van seizoen 20 gespeeld met vier spelers?

Nog even en het is bekend wie de finalisten van Wie is de Mol? 2020 zijn. Maar zijn dat er zoals altijd drie of wordt de finale voor de verandering eens met vier spelers gespeeld? Dat laatste is mogelijk nadat er vorige week voor de tweede keer dit seizoen niemand naar huis hoefde. Slechts twee spelers zagen hun (groene) scherm, dus alleen zij (Buddy en Nathan) weten of ze op het juiste spoor zitten. Miljuschka, Rob en Leonie zagen geen scherm, dus een van hen is de ik-moet-naar-huis-dans ontsprongen. 

Finale vanuit Vondel CS

De aflevering van vanavond is aflevering 8, wat betekent dat er hierna nog twee afleveringen volgen: één reguliere aflevering met spellen in gastland China én de finale op 14 maart vanuit Vondel CS in Amsterdam. Traditiegetrouw onthult de mol daar zijn of haar ware identiteit en krijgen we alle mol-acties van deze persoon te zien. Spannend!

Meer over