Wild Card

Jason Statham knokt met de maffia

RTL 7 - maandag 11 april om 20:29

In Wild Card werkt Nick (Jason Statham) als bodyguard in Las Vegas. Als een stelletje sadistische crimminelen een vriendin van hem verkrachten en in elkaar slaan, is Nick uit op wraak.

Nick (Jason Statham) is in Wild Card naar gokwalhalla Las Vegas gekomen in de hoop rijk te worden. Dat is niet helemaal gelukt: Nick heeft zich in de schulden gegokt en werkt daarom als bodyguard.

Wild Card

Als een stelletje sadistische criminelen zijn goede vriendin DD (Sofía Vergara) in elkaar slaan, pikt Nick dat niet. Hij gaat op eigen houtje achter de daders aan om hen een lesje te leren.

Misschien niet zo'n goed idee: de onverlaten blijken banden te hebben met machtige onderwereldfiguren. De maffia heeft in Las Vegas een dikke vinger in de pap.

Daar laat Nick zich in Wild Card niet door tegenhouden. Hij moet en zal de daders te pakken krijgen, of de maffia ze nou beschermt of niet.

Jason Statham

Wild Card was geen financiële klapper voor producent Lionsgate. Tegenover het budget van dertig miljoen dollar staat een opbrengst van nog geen 7 miljoen dollar.

Misschien komt dat wel doordat er naast de gebruikelijke Jason Statham-actie niet zo heel veel gebeurt.

Meer over