Wild Things

Denise Richards verleidt Matt Dillon in Wild Things

NET 5 - donderdag 5 mei om 23:00

© Turner
Als Kelly uit de film Wild Things een blauwtje loopt bij haar leraar, beschuldigt ze hem van verkrachting. Rechercheur Duquette onderzoekt de zaak.

Sam Lombardo (Matt Dillon) is de populairste leraar op de school waar hij werkt. Wat heet: veel schoolmeisjes vallen zowat in katzwijm als de knappe decaan hen aankijkt.

Wild Things

Rijkeluisdochter Kelly Van Ryan (Denise Richards) is in Wild Things niet zo bleu. Sterker nog: ze stelt zichzelf ten doel om Sam te verleiden.

Dat loopt niet helemaal volgens plan. Sam gaat niet op de avances van Kelly in.

Zij kan dat niet verkroppen. Bij wijze van wraak beschuldigt ze haar leraar van verkrachting.

De politie neemt die aangifte eerst niet zo serieus. Tot haar klasgenootje Suzie Toller (Neve Campbell) hetzelfde doet.

Die beschuldigingen houden in de rechtszaal geen stand. Suzie geeft toe dat ze gelogen heeft en ook Kelly valt door de mand.

Rechercheur Ray Duquette (Kevin Bacon) zou de zaak dus vrij simpel op moeten kunnen lossen. Maar dat valt nog behoorlijk tegen. 

Kevin Bacon

Hoewel Neve Campbell een paar seksscènes heeft in Wild Things, komt ze nooit helemaal naakt in beeld. Ze had in haar contract laten opnemen dat ze geen naaktscènes zou doen.

Kevin Bacon had ook zo'n clausule in zijn contract, maar hij ging wel helemaal uit de kleren. In een interview met Maxim vertelde hij dat hij zichzelf daarom had kunnen aanklagen: als producent van de film had Kevin Bacon het contract van de acteur Kevin Bacon niet gerespecteerd.

Meer over