Winter vol liefde

De 43-jarige Guido zoekt een echte natuurliefhebber in Winter Vol Liefde

RTL 4 - donderdag 21 december om 20:34

© RTL
De 43-jarige Guido zoekt in Winter Vol Liefde een partner die houdt van de natuur. In Zweeds Lapland runt hij een wilderniskamp. Makelaar Saul (29) leidt een luxer leven. Hij heeft een prachtig appartement in het Zwitserse skigebied Riederalp.

De 43-jarige Guido is vrolijk, avontuurlijk, sociaal, liefdevol en een echte doorzetter. Eigenschappen die menig hart sneller zullen doen kloppen. Toch heeft Guido de liefde van zijn leven nog niet gevonden. Door mee te doen aan het datingprogramma Winter Vol Liefde hoopt hij daar verandering in te brengen.

Zoektocht naar de liefde

Zijn toekomstige partner moet zeker geen stadsmens zijn, want Guido runt zijn eigen wilderniskamp in de ongerepte natuur van Zweeds Lapland. Winkelen, een filmpje pakken of een museum bezoeken is hier minder gangbaar dan hiken, kanoën of vissen.

Luxepaardjes zullen dan ook eerder vallen voor de 29-jarige makelaar Saul. Hij geniet van het leven in het Zwitserse skigebied Riederalp en vanuit zijn prachtige appartement heeft hij uitzicht op de Matterhorn.

Wanneer is Winter Vol Liefde op televisie te zien?

Meer over