Winter vol liefde

De deelnemers van Winter Vol Liefde hebben nog één week de tijd om de liefde te vinden

RTL 4 - donderdag 4 januari om 20:31

© RTL
Benjamin, Guido, Edith, Marco en Saul doen ook in deze aflevering van Winter Vol Liefde hun uiterste best om te ontdekken welke vrijgezelle kandidaten in hun drukke leven, en in hun hart, passen. En daar is haast bij: ze hebben nog maar een week te gaan.

Benjamin, Guido, Edith, Marco en Saul doen hun uiterste best om te ontdekken met welke singles ze de beste klik hebben. Er is haast bij: ze hebben nog maar een week de tijd.

Winter Vol Liefde vs. B&B Vol Liefde

Worden de vrijgezellen uit Winter Vol Liefde net zo bekend als de deelnemers uit B&B Vol Liefde? Afgelopen zomer vonden bed-and-breakfasteigenaar Debbie en Paul elkaar in dat datingprogramma. Na het seizoen groeiden ze uit tot veelgevraagde gasten aan talkshowtafels en speelden ze de collectanten in Scrooge live.

Paul is een van de kandidaten in het winterseizoen van De Slimste Mens. B&B-houder Petri, die in het programma de liefde niet vond, was vorige maand te zien in Boerderij van Dorst, waarin ze samen met tv-icoon Robert ten Brink hielp de boerderij winterklaar te maken.

Wanneer is Winter Vol Liefde op televisie te zien?

Winter Vol Liefde is van maandag t/m donderdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over