Wrath of the Titans

Sam Worthington kan weer aan de bak in Wrath of the Titans

NET 5 - vrijdag 28 januari om 22:30

© https://epg.p7s1digital.de
In Wrath of the Titans is het tien jaar geleden dat Perseus de monsterlijke octopus Kraken versloeg. Perseus kan nu weer aan de bak: er woedt een machtsstrijd tussen de goden en de Titanen.

In Wrath of the Titans geniet Perseus (Sam Worthington) sinds die overwinning op Kraken van zijn rustige leven als visser.

Wrath of the Titans

Ondertussen rommelt het op de Olympus. De mensheid gelooft steeds minder in de Griekse goden, waardoor ze langzaam maar zeker steeds zwakker worden. De Titanen zien dat als hun kans.

Titanenleider Kronos – de vader van oppergod Zeus en zijn broers Hades en Poseidon – spant samen met de afgunstige goden Hades en Ares om Zeus gevangen te zetten.

Met Zeus in gevangenschap worden de Titanen steeds sterker en sterker. Ze gebruiken hun kracht om de wereld en de mensen te onderwerpen.

Dat kan Perseus niet zomaar laten gebeuren. Samen met koningin Andromeda (Rosamund Pike), halfgod Agenor (Toby Kebbell) en de gevallen god Hephaestos (Bill Nighy) gaat hij de strijd met de Titanen aan.

Rosamund Pike

Regisseur Jonathan Liebesman vertelde Rosamund Pike dat ze in voorbereiding op haar rol de film Braveheart moest kijken. Pike dacht dat ze moest letten op Sophie Marceau, die de rol van prinses Isabelle speelt.

Dat bedoelde Liebesman niet. De regisseur wilde dat de actrice Mel Gibsons vertolking van William Wallace grondig zou bestuderen.

Meer over