X-Men: The Last Stand

De wederopstanding van Famke Janssen

Veronica - zaterdag 4 juli om 20:00

© TM & c 2006 Twentieth Century Fox. All rights reserved. Not for sale or duplication. X-Men Character Likenesses TM & c 2006 Mar
In X-Men: The Last Stand – de derde film in de reeks – hebben wetenschappers een medicijn ontwikkeld dat mutanten de kans geeft een normaal leven te leiden.

X-Men: The Last Stand is alweer de derde film over superheldenteam X-Men. In dit deel krijgen de mutanten de keuze: willen ze hun unieke gaven behouden en in afzondering blijven leven of staan ze hun krachten af en worden ze normale mensen? 

X-Men: The Last Stand

Een stel wetenschappers heeft een medicijn ontwikkeld dat mutanten van hun speciale krachten kan afhelpen. Wolverine (Hugh Jackman) wil hier helemaal niets van weten en ook Magneto (Ian McKellen), aartsvijand van professor Charles Xavier (Patrick Stewart) en zijn X-Men, komt in verzet.

Als Magneto in verzet komt, kun je er donder op zeggen dat hij dat met geweld doet, dus de X-Men moeten ook in X-Men: The Last Stand weer vol aan de bak om hem te stoppen. 

Famke Janssen

Terwijl de X-Men met hun superkrachten smijten, duikt ook Famke Janssen weer op. Haar personage Jean Grey legde in X2: X-Men United het loodje.

In X-Men: The Last Stand komt ze weer tot leven. Maar ze is niet meer zichzelf: Jean is nu de duistere Phoenix.

Xavier, Wolverine en de rest van de X-Men kunnen haar hulp goed gebruiken, maar Phoenix heeft andere plannen: ze lijkt zich zelfs bij Magneto aan te sluiten. Als dat maar goed afloopt...

Meer over