Yellowstone

Kevin Costner steelt de show in Yellowstone op Spike

Spike - woensdag 6 oktober om 20:30

© https://presspack.rte.ie/

Heb je series als Sons of Anarchy en The Walking Dead verslonden en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan is dit je geluksdag. Spike zendt namelijk vanaf vandaag het eerste seizoen van de megahit Yellowstone uit. 

 

Yellowstone-hoofdrolspeler Kevin Costner is hard op weg om jouw hart te veroveren.

Yellowstone National Park

De psychologische dramaserie Yellowstone draait om de familie Dutton, de eigenaar van de grootste ranch van de Verenigde Staten. Vader John (Kevin Costner) probeert zijn geld te verdienen met de ranch, maar eigenlijk regelt hij achter de schermen zaakjes die niet helemaal zuiver zijn.

John Dutton is stiekem de bad guy waar we toch allemaal van houden, want de Dutton-ranch ligt constant onder vuur door projectontwikkelaars, indianenreservaten en het ontstaan van het Amerikaanse natuurreservaat Yellowstone National Park. De vraag is dan ook: hoe ver ga jij voor je familie en nalatenschap?

Serie vol onverwachte wendingen

De reeks, die wordt vergeleken met titels als Sons of Anarchy, The Walking Dead en Game of Thrones, is in ons eigen kikkerlandje vrij onbekend. Maar als we de Amerikanen mogen geloven, gaat dat snel veranderen. Yellowstone scoort namelijk hoge ogen door het filmische aspect, de onverwachte wendingen en de vele intriges. Ideaal dus voor zowel de thrillseekers als de dramaliefhebbers.

Yellowstone is vanaf 6 oktober om 20.30 uur te zien op Spike.

Meer over