Yentl en de Boer de serie

Eigen serie voor theatervedettes Yentl en De Boer

NPO 3 - zondag 5 september om 22:20

© BNNVARA

Cabaretduo Yentl & De Boer presenteren hun eigen vierdelige tv-serie, met het beste materiaal uit hun voorstellingen en gloednieuwe liedjes en sketches. Gastrollen zijn er in Yentl en De Boer de serie voor onder meer Susan Visser en Freek Bartels.

Wie fan is van het cabaretduo Yentl & De Boer kan deze maand zijn hart ophalen. De theatervriendinnen presenteren hun gelijknamige vierdelige tv-serie, een mix van het beste materiaal uit bestaande voorstellingen en gloednieuwe sketches en liedjes. De twee zijn niet als enige te zien, bekende gezichten als Susan Visser, Freek Bartels en Yentls vriend Yannick van de Velde zijn gevraagd voor een gastrol.

Yentl Schieman en Christine de Boer

De prijzenkast van Yentl & De Boer en de altijd lovende recensies over hun theateroptredens scheppen hoge verwachtingen voor de serie. Yentl Schieman en Christine de Boer blinken uit in absurdistische maar ook ontroerende teksten, en met dit schrijftalent wonnen ze al eerder de Wim Sonneveldprijs en twee keer de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste kleinkunstliedje.

Meer over